Pippurimyllyn Riistaviikot 26.10-10.11
SYKSYN VIILEYS.
keltuainen,kapris, hienonnettu punasipuli.
Muusi, paahdettua voita ja herneitä
Rosmariiniperunafondant, punaviinikastike
Alkuruoka
Peuratartar 13€
keltuainen,kapris, hienonnettu punasipuli.
Pääruoat
Hirvi wallenberg 26€
Muusi, paahdettua voita ja herneitä
Peuranfile 34€
Rosmariiniperunafondant, punaviinikastike
Jälkiruoka
Tyrnibrule 12€
Ma-Pe klo 11-23 (keittiö 22:00)
La klo 12-23 (keittiö 22:00)
Su klo 12-21 (keittiö 20:00)
POIKKEUSAUKIOLOAJAT:
Pe 18.4. klo 12-23 (keittiö 22:00)
Ma 21.4. klo 12-21(keittiö 20:00)
To 1.5. klo 12-21 (keittiö 20:00)
Ma 19.5. klo 11-16(keittiö 15:00)
To 29.5. klo 12-21 (keittiö 20:00)
To 19.6. klo 11-16 (keittiö 15:00)
20-22.6. SULJETTU