Ravintoloitsija, Senior Partner
”Älä jätä huomiseen, jos voit tänään tehdä.”
Pippurimyllyn perustaja
Lempiruoka: Nykyisin kalaruuat, ennen pippuripihvi
Ravintoloitsija, kokki, korjaaja/huoltomies, apulainen, keksijä/kehittäjä
”Kaikki järjestyy.”
Vuodesta -95 Pippurimyllyssä
Lempiruoka: Pippuribroileri
Vahvuusalueet: Keittiö- ja korjaushommat
Minusta sanottua: Vitsiniekka! Helposti lähestyttävä esimies. Matti tekee heti eikä huomenna!
Ravintoloitsija, toimitusjohtaja
”Lasi viiniä ei ole koskaan tappanut ketään.”
Vuodesta -91 Pippurimyllyssä
Lempiruoka: Chateaubriand
Minusta sanottua: Viljolla pysyy pää viileänä tiukissakin tilanteissa ja hän on veljensä lailla helposti lähestyttävä. Viljo luottaa alaisiinsa ja se näkyy positiivisena ilmapiirinä ravintoloissa!
Ravintolapäällikkö
”Kyllä kaikki aina järjestyy.”
Vuodesta -89 lähtien Pippurimyllyssä
Lempiruoka: Kala- ja kasvisruuat
Minusta sanottua: Mata on jämpti, mutta pinnan alta löytyy rento ja ymmärtäväinen esimies. Laulut raikaavat Matan kanssa ympäri vuoden!
Kokki
”Kyl se siit.”
Vuodesta -90 Pippurimyllyssä
Lempiruoka: Vuohenjuustosalaatti
Vahvuusalue: Kävelevä tietopankki!
Minusta sanottua: Aina rauhallinen. Pitkän linjan kokemus tuo pitkää pinnaa ja kylmäpäiset hermot.
Kokki
Vuodesta 2004 Pippurimyllyssä
Lempiruoka: Marmorihärkä fetasalaatilla
Motto: Kaikki aina järjestyy.
Vahvuusalue: Aina monta rautaa tulessa!
Minusta sanottua: Tosi nopee ja tehokas, nauravainen ja suloinen työkaveri.
Keittiön vuoropäällikkö
”Enemmän on enemmän.”
Vuodesta 2013 Pippurimyllyssä
Lempiruoka: Vuohenjuusto
Minusta sanottua: Ellu selviää mistä tilanteesta vaan, tekee hitsin maukasta ruokaa ja on nöyrä, mutta päättäväinen!
Kokki
”Usko itseesi.”
Vuodesta 2011 Pippurimyllyssä
Lempiruoka: Kananpojan rinta
Tarjoilija/baarimikko
Vuodesta 2016 Hugossa
Lempiruoka: Keitetyt perunat ja jauhelihakastike
Vahvuusalue: drinkit ja oluet
Minusta sanottua: Heidi on jämpti nainen baaritiskin takana ja hänellä riittää intoa ja mielikuvitusta luoda Hugoon uusia drinkkejä.
Aloitusvuosi: 2020
Rooli: tarjoilija
Motto: Elä hyvin, naura usein, rakasta paljon!
Lempiruoka: Kananpojanrinta
Vahvuusalue: Vieraanvaraisuus ja hyvä asenne asiakaspalvelijana
Minusta sanottua: Aina iloinen ja ystävällinen!
Ma-Pe klo 11-23 (keittiö 22:00)
La klo 12-23 (keittiö 22:00)
Su klo 12-21 (keittiö 20:00)
POIKKEUSAUKIOLOAJAT:
Pe 18.4. klo 12-23 (keittiö 22:00)
Ma 21.4. klo 12-21(keittiö 20:00)
To 1.5. klo 12-21 (keittiö 20:00)
Ma 19.5. klo 11-16(keittiö 15:00)
To 29.5. klo 12-21 (keittiö 20:00)
To 19.6. klo 11-16 (keittiö 15:00)
20-22.6. SULJETTU