Tervetuloa nauttimaan keväästä ja parsasta Pippurimyllyyn! Odotetut parsaviikkomme ovat kevään makujen juhlaa. Tarjolla on keittiömestarimme luoma erityinen parsamenu.
Tutustu ruokalistaan alla ja varaa pöytäsi vaikka samantien.
Tervetuloa!
Tankoparsaa & parmesanmajoneesia
Tai
Kuohkea tankoparsakeitto
Paistettua nieriää, tankoparsaa & hollandaisekastike
Härän sisäfileepihvi 120g,
pekoniin käärittyä tankoparsaa & portviinikastike
Marenkikakkua ja kahvia
Pihvimenu 53€
Kalamenu 50€
Päivänkala, parsaa, sitrus krokettia, hollandaise. (L,G)
Alkuruoka:
Tankoparsaa & parmesanmajoneesia
Tai
Kuohkea tankoparsakeitto
******
Pääruoka:
Paistettua nieriää, tankoparsaa & hollandaisekastike
Tai
Härän sisäfileepihvi 120g,
pekoniin käärittyä tankoparsaa & portviinikastike
******
Jälkiruoka
Marenkikakkua ja kahvia
Pihvimenu 53€
Kalamenu 50€
Ma-Pe klo 11-23 (keittiö 22:00)
La klo 12-23 (keittiö 22:00)
Su klo 12-21 (keittiö 20:00)
POIKKEUSAUKIOLOAJAT:
Pe 18.4. klo 12-23 (keittiö 22:00)
Ma 21.4. klo 12-21(keittiö 20:00)
To 1.5. klo 12-21 (keittiö 20:00)
Ma 19.5. klo 11-16(keittiö 15:00)
To 29.5. klo 12-21 (keittiö 20:00)
To 19.6. klo 11-16 (keittiö 15:00)
20-22.6. SULJETTU