Pikkujoulutunnelmaa toukokuussa

| kesä 13, 2017 | Pikkujoulut, Pippurimylly

Kesän lähestyminen on varma merkki siitä, että Pippurimyllyn henkilökunnan pikkujoulut ovat nurkan takana. Tämä ei ole lainkaan vieras käytäntö maamme ravintolatyöntekijöille. Onhan vanha sanonta sikäli erehtymätön, että rautaa on totisesti taottava silloin, kun se on kuumaa. Silloin kun muu kansa juhlii pikkujouluja, pyörivät ravintolat täydellä kapasiteetilla.

Pippurimylly palvelee 359 päivää vuodessa. Ravintola on siis kiinni käytännössä vain jouluna ja juhannuksena satunnaisia poikkeuksia lukuun ottamatta.

Kun eräänä toukokuisena päivänä ravintolan keittiössä tehtiin vuotuisia huoltotoimia, padat saivat hetkeksi jäähtyä. Myös henkilökuntamme ripusti essunsa ja kokinhattunsa päiväksi naulaan. Koitti aika kirmata pikkujoululaitumille.

Tilausbussi poimi innokkaat juhlijat ravintolan kotikonnuilta Martinmäestä. Puolen tunnin köröttelyn jälkeen linjuri pysähtyi Hämeen Härkätien pientareelle, Paimionjoen varrelle. Sitten alkoi tapahtua. Edessä avautui Silver Riverin seikkailumetsä lukuisine haasteineen, joista ravintolan väen oli selviydyttävä. Sauna sai vielä odottaa…